Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon eller ved at sende en besked her.


Spørgsmål: Hvordan virker ChõraClean Desinficering?
Svar: Chõraclean Desinficering sprøjtes på det område man ønsker desinficeret. Ved mindre områder, typisk et par m2 anvendes en triggerspray, og ved større områder anvendes en koldtågemaskine. ChõraClean Desinficering sprøjtes på i en mængde som gør at området bliver let fugtigt, hvorefter man lader det sidde i 10 min. Efter 10 min er 99,999% af alle bakterier, vira og sporer elimineret.


Spørgsmål: Er der behov for før- og efterbehandling?
Svar: Nej der er hverken behov for før- eller efterbehandling, dog skal man være opmærksom på, at Chõraclean Desinficering desinficerer  men ikke rengør i forhold til støv og andet snavs.


Spørgsmål: Kan BioCid skade møbler og andet inventar?
Svar:  ChõraClean Desificering er et IKKE korroderende og IKKE ætsende produkt som ikke ødelægger jern og andet metal, hvilket også gælder plast og bløde metaller som kobber og aluminium.

Spørgsmål: Hvor meget ChõraClean Desinficering bruger man pr. m2 ved koldtåge?
Svar: Koldtågemaskinerne er i stand til at udsende mellem 15 og 60 liter i timen afhængig af model og indstilling. Det betyder, at man meget hurtigt kan desinficere store områder, men samtidig betyder det også, at man nemt kommer til at bruge for meget i starten. Dernæst afhænger forbruget af, hvor meget inventar der står i det område man ønsker desinficeret, jo flere flader, jo højere forbrug. Som en tommelfingerregel kan bruges at, 1 liter rækker til 100-150 m2 almindeligt kontorlandskab.


Spørgsmål: Skal jeg bruge værnemidler når jeg anvender ChõraClean Desinficering?
Svar: Ved brug af triggerspray er værnemidler ikke nødvendigt, men ved koldtåge er det nødvendigt at beskytte luftveje og eventuelt øjne. Ved længerevarende brug skal huden også beskyttes, da ChõraClean Desinficering eliminerer 99,999% af alle bakterier inkl. dem vi skal have på os.