Koldtågemaskine DC20+

Vi introducerer den helt nye batteridrevet og ultrakompakte koldtågemaskine DC20+. Den er drevet af en super effektiv 12V DC motor fra LG electronics. Denne kompakte koldtågemaskine er ideel til mindre områder  som campingvogne, biler, både og andre steder hvor der er langt til et strømudtag. Kraften kan reduceres med 50%, hvilket reducerer støjniveauet betydeligt. Ideelt til hospitaler, plejehjem, skoler og institutioner.

Anvendelsesområder

Denne ultra kompakte koldtågemaskine er på trods af sin lille størrelse uhyre effektiv. Vores kompakte DC20+ koldtågemaskine anvendes hovedsageligt til påførelse af desinfektionsmidler med biocider. Maskinen genererer en tåge eller dis dannet af ultra små dråber der kommer ind alle steder.


Undersøgelser har vist, at disse små dråber er ideelt til at bekæmpe bakterier, vira, sporer og svamp. DC20+ ’eren har en strømningshastighed på op til 0,5 liter per minut (30 liter pr. time) hvilket er ideelt til mindre områder som fx en campingvogn, både, skur, køkken, toiletter etc.

Tekniske specifikationer
Kapacitet: 2L
Spænding: 12V
Batterikapacitet: 45 min  
Opladningstid: 2,5 timer
Motor: 12V DC  
Vægt: 3,2 Kg
Dimensioner: L480 x H250 x B200 mm
Forbrug: 15-30L pr. time
Dråber: 5-50 micrometer
Funktioner: 2-trins output kontrol
Støjniveau: 60 db