Billund lufthavn
Vi bruger de meget effektive ChõraClean Desinficering og tågemaskiner til rengøring til generel desinfektion i terminaler, i Security til desinficering af de bakker, som bruges af rejsende, når de gennemgår Security, og i butikker til desinfektion af indkøbskurve osv. Vi samarbejder med ChõraClean på grund af deres dokumenterede track record og brugervenlighed. Som lufthavn har vi brug for gennemtestede koncepter, som er omkostningseffektive, enkle at bruge og med minimal indflydelse på den daglige drift, især i disse hidtil usete tider. 
Claus Brandt Thomsen, Duty Manager - Cleaning Tartarus Gym, Fysioterapi og Træning 
Hos Tartarus Gym - Fysioterapi og Træning er vi glade for det nye samarbejde med ChõraClean, grundet produkternes høje kvalitet, kvalificeret sparring og lave priser.
Christoffer Eberhard & Mikkell Monrad, Fysioterapeuter og TrænereIDE Rengøring ApS
Service og produktviden er det alt overskyggende, når du handler med Mikkel/ChõraClean . Kan kun varmt anbefale ChõraClean som en yderst kompetent samarbejdspartner!
Søren Fanøe, Administrerende direktør IDE Rengøring ApSReint IVS

ChõraClean er en af vore leverandører i Reint. Det vi sætter mest pris på ved samarbejdet, er den hurtige respons på vores henvendelser. De er professionelle omkring deres produkter, og vi har endnu ikke ringet forgæves. Leveringer til aftalt tid. Absolut anbefalingsværdig leverandør.
Anna Asbjørnsdóttir Madsen, Ejer Reint IVSRengøringsAgenterne ApS

Som Daglig leder i RengøringsAgenterne ApS lægger jeg stor vægt på, at finde seriøse og stabile leverandører som overholder indgåede aftaler med vores firma. Hos ChõraClean har vi fundet det vi søgte hos en leverandør, de er altid flinke og behjælpelige ved akut opståede problemer og tilmed hurtig levering, det har været en fornøjelse at opleve, hvor seriøst de tager opgaven. ChõraClean har levet fuldt op til vores forventninger.
Kim Moesgaard Hansen, Daglig Leder, RengøringsAgenterne ApSLivsstilsCenter for Krop & Sjæl

Jeg vil godt anbefale ChõraClean, da man altid kan komme i kontakt med Mikkel, hvis han ikke lige er ved telefonen, så ringer han hurtigt tilbage. Mikkel er en absolut sober og venlig mand som jeg stoler på. Vores samarbejde ligger et par år tilbage, hvor jeg har brugt desinficering, til folk som træner hos mig, og det sidste nye er koldtåge maskinen, som tager alle flader i mit Livsstiscenter for Krop & Sjæl. Den sidste maskine købte jeg, her da Coronaen virkelig fik gennemslag, og jeg har en del ældre og kronisk syge, og de skal føle sig sikker, når de går hos mig. En lille positiv ting mere er, at mine eldrevet brixe lignede helt nyt ”skind” efter brug af koldtage maskinen. Jeg vil fremadrettet bruge denne maskine, da jeg tænker på, at få en infrarød sauna og tæpper efter Coronaen har lagt sig.
Hellebeth Hansen, Ejer LivsstilsCenter for Krop & Sjæl